Lad os tale økonomi og besparelser

Når særligt private boligejere efterspørger loftisolering, sker det primært fordi, der er mange penge at spare årligt.

Ikke nok med at hjemmet får en bedre energimærkning, hvilket gør boligen mere attraktiv og hæver boligværdien, så vil du opleve en årlig besparelse på varmeregningen. Endda så markant en besparelse, at isoleringen kan være tjent hjem på bare 3-5 år, og herefter sparer dig for penge hver eneste gang, du modtager din varmeregning.

Efterisolering er desuden en energiforbedring, hvilket betyder, du kan få energitilskud og håndværkerfradrag på installationen.

loftisolering

Taber mit hus varme uden loftisolering?

Ja. Hvis dit loft er dårligt isoleret, siver varmen ud – og fordi varme som bekendt stiger opad, er der typisk 15 % øget varmetab i loftet kontra vægge. Loftisolering kan derfor hurtigt spare dig for tusindvis af kroner.

De fleste ved, isolering er altafgørende for at varmen bliver inde i huset. Trænger varmen ud gennem vægge og loft, sker der en stigning i dit energiforbrug, da du ganske enkelt skal bruge betydeligt flere ressourcer på at opvarme dine rum og værelser.

Isoleringen sørger dog ikke kun for at holde på varmen og skabe en behagelig atmosfære i de kolde sæsoner, for når solen står højt og huset varmes op, er din loftisolering med til at ventilere, så huset ikke bliver for ophedet.

Med loftisolering fra Dansk Tag & Isolering sørger vi naturligvis for, du får mere ud af dit energiforbrug og oplever varmere rum i de kolde nordiske vinter- og efterårssæsoner, mens du i sommer- og forårsmånederne vil opleve, at tagisoleringen medvirker til at skabe et tilpas miljø med god ventilation.

Vi har biler kørende i Esbjerg, Aabenraa, Bramming, Haderslev, Ribe og Tønder, men kommer naturligvis gerne og vejleder dig, selvom du bor i en anden by.

Kontakt os på 29 46 25 64 og hør hvordan du opnår store

energibesparelser – endda til markedet bedste priser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*